Friday, August 17, 2007

jumaat...patutlaaa

apsal eh?..takde mood btul arini..
last2. aku duk je minum teh tarik sambil sembang2 ngan puan(bos aku) and other bosses..
sambil-sambil tuh tunggu my staff siapkan mende2 nak bawak ke meeting ari isnin nati..

oopss. lupa nak mention..aku akan terbang ke KK this weekend attending a meeting dgn puan..
dan namanya aku ni anak kuli bos..aku laa yang bawak all the things for meeting..takkan bos plak kan?

bulan ni antara bulan yang tak banyak kerja..
fail yang masuk boleh dikira dengan jari..
aku paling risau bulan posa nanti ..mesti tak menang tangan ..
mana nak kejar cuti raya lagi..waaa...

ape pun aku enjoying the time i hv now.
ape org nak kata ..katalah..hanya aku yang tau keje aku..hihi
selain bos lah..

aku sebenarnya tengah mencari alternative lain untuk meletakkan gambar2 supaya boleh dipamerkan di blog ini..dulu semua aku simpan di photobucket tapi nampaknya mungkin my mass upload telah dapat dikesan majikan ku maka ia telahpun disekat .maka sekarang sudah terlalu lama rasanya blog ini tanpa gambar..

any help anyone?

1 comment:

banji said...

hm tetiba suasana raya... let me be the first to say.. Selamat Hari Raya :)