Friday, February 22, 2008

Spot the difference?

loving it!!

going away for the whole week starting this monday
i rasa akan dibasuh cuci bersih kat U.S nanti
or melonggarkan urat saraf in the Nine States..

semalam main pingpong 2 game pun i pancit
what to do??
not that fit anymore

10 comments:

Iron Butterfly said...

the book rack!! ikea's billy kah?

ain said...

mcm rancangan casa impian plak.. ada b4 n after.. huhu.. cantik la umah korang.. simple je.. suci bersih

aishah said...

ain..sesuci dan sebersih hati penghuni-penghuninya...hahaha :)

Pirates@KSM said...

echah.. i doubt that... (read: feast of love).. akakakaka

Paris said...

aku suka sangat book shelves tu!!! aku suka sangat!!!!

mamawafiy said...

ye..i nmpak the difference..ada book shelf ikea yg sungguh cute dan langsir telah ditukar....senang citer umah korang lebih kemas dari umah aku..huhu

nolee said...

kak sally..partially correct.. betullah rak ikea itu...
tapi kiterang tak tukar langsir pun.. ia jadi gitu since i snap gambo itu at a different time of the day.. satu ptg..n satu lagi dah malam.. sunlight dr luar yg wat langsir tuh nampak lain..

mamawafiy said...

ok gittew ke..tapi apa pun sejuk jer mata tgk umah korang ni........

dikazzz said...

wah! nolee, dulu kito penoh main ping pong sama2 ko? aku raso aku dulu kapten ping pong umoh meroh! hahahaa! ^_^

nolee said...

owh.. yes .. still am playing..
haha dulu jadi kapten best..bleh ngaroh2.. haha anyway dop ramai org main pingpong time skoloh dulu..