Monday, May 26, 2008

Aku jupe 'dia'


macam buaya jer 'dia'. bahaya ni..dalam air 'dia' boleh jadi ganas


Ini 'dia ' dengan kawan 'dia' suka betul 'dia' nak makan

tetiba 'dia' nganga kat depan aku..isk isk..


Itula 'dia' Hippo yang aku jumpa hari tu semasa Night Safari at Zoo Taiping.



3 comments:

Ibu Emir said...

ya Allah ko ni bertuah betul, cerita pasal hyppo pulak :D anyway zoo taiping, best tak

chaneykronik said...

comel kan?

nolee said...

ibu emir:
haha... aku teruja giler tgk hippo.. pastuh dapat lak tgk badak sumbu berjalan-jalan.. hahahaha

tgh tunggu gamba dari fotografer... dpt 2-3 keping ni jer baru.

chaneykronik:
comel ke?..taklah sgt comel lagi zirafah yang duduk bersimpuh tuuu....

gambar-gambar lain.. nak jugak..