Sunday, August 29, 2004

from my old journal

aku tengah 'cuci' komputer aku..yer laa sejak2 bawak balik dari utp..tak pernah spring cleaning lagi..hehe...banyak btul sampah sarap nya..
teiba jumpa file nih..hehe..journal lama rupanya..
saja nak kongsi ngan korang.. kebetulan ader poem.enjoyy
 
18 March 2004
 
lama betul aku tak tulis personal journal aku..
yer laaa busy...pastu cuti mid sem ( cuti ke ape...tak rasa macam cuti pun..balik sekejap je)
lepas tu pulak...aku reformat komputer..rupa-rupanya network kad aku rosak.
Patutlah asyik tak boleh ajer internet.
Puas aku check setting .Siap dah report kpd IT department.
Nasib baik dierang tak sempat datang check lagi.
Thanks to Azart kerana dgn baik hatinya sudi tolong pomenkan comp kesayangan aku nih
(dah 4 tahun dia bersama2 aku...kalau boleh bercakap ..
mesti banyak rahsia aku yang boleh dikorek dari komputer nih.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
18 MARch 2004
4.20 a.m...hmmm...haaa? it's already 4?
arrrrgghhhhhh....is it me or what??
 
still had this feeling
it is hard to determine
it came without me knowing
not even a slightest warning
 
don't know how to describe it
even if i try
sometimes i'm happy
even made me smile
but a little sad maybe
that made me wanna cry
 
is it because of the life
the day i had to survive
the people i had to face
the path i had to take
for the choice that i have made
 
ps: life is about choices...so make the best choices for the sake of you ,
those around you and lil mardhatillah
dalam kesibukan aku...pasti aku ada masa menulis..semakin sibuk,
semakin banyak kerja yang harus disiapkan..
malah semakin 'urgent kerja-kerjaku..makin kreatif pulak otak ku yang satu ini...
mungkin sebab dah dipaksa bekerja keras aku berjaya meningkatkan kadar penggunaannya hahaha..
still writing a poem..an english poem..
tak berani lagi nak menulis puisi bahasa melayu.
bukan mengagungkan bahasa asing cuma tidak confident. dan bimbang tersalah pilih kata
tak sedap atau mungkin terlebih jiwang???
haha..nanti ada yang geli telinga mendengarnya..
 


ALL-NEW Yahoo! Messenger - all new features - even more fun!

2 comments:

Wan Faziatul Amira said...

y dont u put some tag board, susah laanak post comment..kene log in dulu baru leh komen,, anyway, as i said before, u should have ur own blog earlier.. heheh

nolee said...

mmg nak letak tag board...tapi ..ntah...yer laa aku baru laja2..hehe...coming soon...
sorry for any inconvenience..hehehe