Thursday, September 23, 2010

Happy Birthday Daddy!!

Waahhh!! lama betul tak update haha.. Nak buat macam mana tak cukup masa sekarang.. Dengan pertukaran portfolio kerja... Melayan Irfan lagi.. Sungguh kelam kabut.. Kemudian masuk pulak bulan Ramadhan, tup tup dah raya.. adui

Hari ini birthday daddy Irfan tapi daddy tengah dalam misi mencari doraemon di Jepun. Takpe.. mummy celebrate ngan Irfan kat sini.. hihi.. Hari ni juga birthday kakak mummy, kak wanie.

Irfan dah besar.. sudah pandai berguling-guling sampai jatuh katil.. meniarap dan menyondol@ kepala ke depan .. sudah ketawa mengekek.. lagi orang gelak lagi dia ketawa.. suka orang berborak dengan dia. huhu


My 2 heroes. Ini gambar feveret mummy, diambil semasa dalam erl dari KLIA ke Putrajaya selepas pulang beraya di KB. Seronok Irfan naik train yer.. dalam kapal terbang pun dia tidur jer.. tu yang dah mendarat aktif ajer...

kata Irfan:
OWw. Gu Ge Gu u HUU Hu Guu Gee Ah gu Ag Hu!!!

translated:

HAPPY BIRTHDAY Daddy n Che Anie.. dan Selamat Hari Raya kepada semua!!!!!

3 comments:

Em's Family said...

aku punyer la tunggu gambar2 irfan, sudah la aku jarang bukak Facebook.. so nunggu ko update kat blog jer.. anyway... happy birthday en sani

Enche Sani said...

tengkiu.. tengkiu...

ujie said...

aku pn samer mira..slalu gak bukak makcik ni nyer blog ni tp x berupdate...blk kb raya pn x sempat nk jenguk...haish bz btol...dh besar rupa2nye budak irfan ni...:)