Monday, March 22, 2010

Hujung minggu yang Hoyea Hoyea


On friday I went to Motherhood Fair in MidValley hoping for some great bargains on baby products but ended up not really spending much except for PAMA subscription. We managed to get some really good information about imblilical cord blood stem cell storage though. Quite a number of companies offer such services for a certain amount of fee. hmm



After that we went to the International Book Fair in MidValley.. huhu sungguh seronok membeli macam-macam buku.. Dear Pirates memula macam tidak berminat, sekali jumpa buku yang dia sukaa.. haaa amik. lagi mahal tuh harga dia.. :P
Sabtu petang kami ke Bagan Lalang.. bergediks jadi model.. hihi..
Seronok juga.. thanks tu EnWanzai dan assistantnyer yang cute.
juga rakan-rakan yang meneman bergambar. Lepas tuh kami belasah makan seafood kat restoran di situ.


Hari Ahad banyak rehat saja. penat.. tak larat dah. Tapi tengah hari keluar juga cari makanan Arab di Restoran Sanaa, Cyberjaya. Damn habis saya makan nasi madgoat ke cemane ntah ejaannya hihi..banyak tuh. kemudian ke Jusco temankan ecah potong rambut.. kita pun cuci rambut sekali... yee haa...

Hari ni isnin mula la rasa malas. tapi surat sudah dapat. arahan untuk tidak melompat cuma tidak tahu perlu mengengsot ke mana. Kerja lama kena buat juga. Kerja baru pun buat juga.

1 comment:

Em's Family said...

nolee!!!!asal badan ko tak naik!! perut je naik.. hehehe