Monday, May 11, 2009

ALHAMDULILLAH

Syukur kepada Tuhan.Selepas tunggang terbalik, bergolek, tergolek untuk menyiapkan segala persiapan.. Alhamdulillah akhirnya majlis kedua-dua pihak berjalan lancar..Akad was on 1 Mei 2009, and we are now husband and wife..

Terima kasih kepada semua ahli keluarga dan sahabat handai yang membantu, memberi buah fikiran, memberi pinjam barang-barang yang diperlukan, memberi semangat dan yang paling dihargai kerana menghadiri majlis kami yang tidak seberapa.Sesungguhnya semua yang baik sepanjang majlis adalah rahmat tuhan dan mana-mana yang kurang itu adalah kelemahan kami.

Tidak cukup rasanya terima kasih kami untuk segala wishes and doa yang diberikan. Semoga tuhan memberkati hidup anda semua :D



saya janji nak letak teaser tapi saya tak buat. Dah tergolek, mana nak update blog lagi.huhu.Ramai bertanyakan fasal gambar.sori yer.gambar-gambar masih dalam proses editing.A few unedited shots adalah kat fb. Yang dua kat sini pun cilok dari situ.

walaubagaimanapun terima kasih sekali lagi atas doa anda semua~~





11 comments:

Ibu Emir said...

Congrats n sorry couldn't make it, kiterang pegi cuti cuti, hope can meet u some other time

dikazzz said...

tahniah & selamat pengantin baru buat anda bedua ^__^ semoga bahgia hingga ke akhirnya... =)

chaneykronik said...

ahaks... tahniah dan selamat pengantin baru.. to me.. hahaha

shahsulong said...

congrats :)

moga Allah permudahkan jalan bahagia kalian sekeluarga ^o^

ziggurats said...

Nolee,

Congrats to you both. So sorry cudn't make it to the kenduri.

Selamat Pengantin Baru dan Semoga Jodoh Berkekalan Hingga Ke Akhir Hayat. Amin.

nolee said...

ibu emir, dikazz, n ziggurats: thanks alot. takpe tak datang pun.faham.ada komitmen. janji nanti hadiah sampai.huhu.. semoga doa anda semua dimakbul tuhan.

chaneykronik: isk ada ke wish diri sendiri.. auwww..

shahsulong:thanks again. thanks for attending the bangi's reception ngan adik2 mung..insyaAllah ..amik berkat banyak2..

cacah said...

:)

semoga berbahagia selalu...

kalau masak lebih2 tu jangan lupa jemput i try...

nolee said...

huhu.. ok cacah.. will do so.

Iron Butterfly said...

sani ni sengal taw..

chaneykronik said...

sengal tu jugak la yg jadi bini kazen mu azah.. hahahaha

Fiza said...

Tahniah buat Nolee and Sani...Selamat menghadapi hidup berumahtangga yg pastinya tersangatlaa best...hehehe