Monday, June 09, 2008

Kuningnyerr




Baru terjumpa gamba-gamba lama.
ini gambar masa Kursus Motivasi dan team building our division last year,
ada lawan futsal lagi..


3 comments:

Ibu Emir said...

Ya Allah aku nampak baju korang dari muke2 korang

mamawafiy said...

walaupun komen aku ni tak kena mengena dgn cerita kuning kau ni..aku nak jugk wish happy birthday....semoga happy selalu dan berbahagia di samping mereka yg tercinta...

shahidah said...

nk wish nolee happy bday.. kat portal ada masalah sikit nk update post..

so, happy bday, dear.. already 26, nomore 25!