Thursday, April 03, 2008

steam

Hari ini saya ingat nak dtg awal ke ofis..saya ingat saya nak parking kt tempat saya..dah lama tak parking.. nanti orang ingat itu parking free..saya budget nak bangun awal dari biasa lah..tapi saya bangun seperti biasa..pastuh hari ini jalan jem la plak..dan parking saya dah ada org park..saya tahu siapa..tapi saya malas nak bising-bising suh derang alih..nasib baik kawan saya ada parking..so saya parking kat tempat die..kat tempat die takde masalah.. lambat pun orang tak parking..cuma jauh dari tempat saya..


saya amat marah dengan diri saya sendiri.macam frust sebab dari semalam saya beria..saya dah rasa sakit kepala..saya rasa tak kuasa nak senyum hari ini..harap-harap jangan laa ada yang cari pasal dengan saya hari ini..sebab fasal mende kecik parking itu pun saya rasa bengang..apatah lagi benda lain..


saya rasa nak makan dan tidur sahaja


*jgn layan post ini..nak lepas steam jer..

1 comment:

chaneykronik said...

nnt park je ur car kat situ.. we use my car eh after this...